Reis med glede!

Velkommen til denne siden om reising! Her finner du alt du trenger å vite for å planlegge ditt neste eventyr. Dette er siden for deg som liker både korte og lengre reiser, som liker å oppleve nye ting, som har en eventyrer i deg, og som er nysgjerrig på verden utenfor din egen stue.

Verden er i rask endring, og vi reiser mye mer enn vi gjorde bare en generasjon tilbake. Nordmenn er blant dem som reiser aller mest i verden. Dette skyldes kanskje dels klimaet, som gjør at mange nordmenn drar utenlands for å søke lys og varme. Videre henger det nok sammen med økonomien, som tillater reiser utenfor landets grenser. Dessuten er nordmenn blant dem som har mest fritid i verden. Gunstige arbeidstider kombinert med effektive arbeidstakere og et fleksibelt arbeidsliv har nok ført til at en reisekultur har etablert seg.images-44

Det er mange steder å reise til, og man kan ikke oppleve alt på en gang. Ofte er det knallharde prioriteringer som ligger til grunn for ens reiseplan. Men én ting er i alle fall sikkert: Reisen blir bedre om man gjør litt research på forhånd. Hvordan er forholdene dit du skal? Hva kan man gjøre der? Hva er det absolutt verdt å få med seg? Hvor bør man bo, og hvor får man mest for pengene? Hvilke steder serverer de beste måltidene? Hør erfaringer fra andre reisende, slik at du får mest mulig ut av nettopp din reise. Og husk å dele dine erfaringer med andre!