Gullivers Reiser

Den reiseglade er ofte ute etter et godt eventyr Klikk her, men om man ikke har anledning til å reise med kroppen, kan det lønne seg å sende hodet på en eventyrlig ferie, i fantasifulle skildringer og spennende nye verdener. Det finnes en mengde dataspill som tar en med på tur, og med noen av dem kan man i tillegg tjene penger, imens man har det gøy.

Bli med Gulliver på hans reiser

Hvis du noen gang lurte på hvor mye gøy du kunne hatt det, om du skulle bli med Gulliver på hans reiser, kan du nå utforske dette spørsmålet på grundigste vis. Spillet har den samme grunnleggende oppbyggingen som de fleste andre slots, men spillet er har også mange spennende bonuser og små spill, som skaper en god variasjon i utfordringer, mens man blir fortalt en god historie på et nytt og spennende vis.

Kampen mot de irriterende lilleputtene

Lilleputt er et land som keiffel-tower-690956_960_720ryr av de små og irriterende lilleputtene. De er ikke så verst om man blir kjent med dem, og deres hjemland bidrar som en vakker illustrasjon til denne spennende spilleautomaten. Vakre lange sandstrender og imponerende palasser gir bakgrunnen for noen av de beste symbolene i bransjen.

Hvordan spiller man Gullivers Reiser?

Spillet kan spilles både på datamaskinen, eller gjennom forskjellige apps til iPhone og Android. Om man ønsker det, så kan man spille gratis, og uten å satse penger. Det er ofte lurt å teste spillet først, om man ønsker å vinne penger senere. Eller man kan ta det helt med ro, og spille fordi spillet i seg selv er gøy. Man kan stille inn ganske nøyaktig hvor mye man har lyst å satse i spillet, og man velger først størrelsen på myntene, fra € 0,01 til € 0,10, for så å velge hvor mange gevinstlinjer man ønsker å satse på.